”Mă strigă mama”- a cincea piesă din jurnalul #Felidinpoveste

Written by on May 4, 2020

Feli a lansat ”Mă strigă mama”, o piesă despre povestea de dragoste dintre părinții ei, a cincea melodie din jurnalul ei muzical #Felidinpoveste.

”Mi-am imaginat povestea părinților mei și sărutările pe care și le dădeau pe furiș în spatele salciei de la poarta bunicilor și pe toate le-am transformat în cântec. Să alegi dragostea în locul a orice material mi se pare culmea romantismului pentru îndrăgostiți și culmea durerii pentru părinții lor”, a spus Feli.

”Bunica și bunicul erau cu ochii în patru când știau că mama se întâlnește cu tata care era mare crai și ar fi dat averi ca ea să aleagă o variantă mai sigură și mai potolită pentru viitorul ei. Numai că ai mei au ales să se iubească «cu mâinile în buzunare», fără nimic, dar cu inima plină. Mi se pare atât de frumos cum a știut mama să îl iubească pe tata ca pe nimeni altcineva”, a mai povestit Feli.

O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzica facută de către Feli împreună cu Șerban Cazan, Lucian Nagy, Florin Boka și Roland Kiss și versurile scrise de către Feli împreună cu Vlad Cireșan, ”Mă strigă mama” aduce în zilele noastre lecția iubirii necondiționate cu toate rolurile care se joacă în ea.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist