Alive, cea mai nouă piesă lansată de Xonia

Written by on May 4, 2020

Aflată în Los Angeles, Xonia a lansat împreună cu Drei Ros o piesă sensibilă cu un mesaj puternic, care arată situația în care ne aflăm cu toții.

”Am compus conceptul piesei împreună cu Drei Ros, în studioul lui de muzică în L.A.. Ne-am dorit foarte mult să fim vocea tuturor românilor și să exprimăm prin muzică ceea ce ne provoacă, pandemia aceasta care ne-a afectat pe toți si care a produs o schimbare radicală în viața tuturor. Trăim o luptă continuă cu noi, nu știm ce ne va aduce ziua de mâine, este un moment în care trebuie să fim puternici, uniți și să ne bucurăm că suntem sănătoși și în siguranță în propriile case.”, a spus Xonia.

Drei Ros este un artist internațional, de origine română, care a reușit să se facă remarcat peste ocean. ”Mă simt onorat să pot face această piesă cu un mesaj atât de puternic alături de Xonia. Vocea ei surprinde energie și căldura melodiei și transmite incredibil de bine energia bună de care noi avem nevoie în toată această perioadă. Ceea ce este și mai tare, este că suntem amândoi români, ne-am cunoscut în L.A. și că în sfârșit am reușit să lansăm această piesă împreună, care sper din tot sufletul să vă placă.”, spune Drei Ros


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist