Alexandra Stan lanseaza varianta acustica a piesei “Obsesii”

Written by on May 3, 2020

La cateva saptamani de cand a aparut single-ul “Obsesii”, care se claseaza in top 10 radio & TV, Alexandra Stan lanseaza versiunea acustica a piesei. In plus, Alexandra a lansat trei remix-uri ale piesei, pentru care a colaborat cu AlbWho, Village si Nomad Music.

Intr-un decor minimalist si alaturi de o formula inedita, cu doua viori, o viola, un violoncel si un pian maestuos, Alexandra Stan transmite emotia unei iubiri devenite o obsesie, fiind suprinsa in imagini de catre Catalin Dardea – regie, montaj si imagine.

Pentru a realiza aceasta varianta a piesei, Alexandra Stan a lucrat cu Marius Hristescu pentru partitura, inginerul de sunet Andrei Kerestely, Corina Gheorghe si Diana Ciudin la viori, Larisa Retegan la viola, Mihai Grigore la violoncel si Eliza Puchianu la pian.

Alexandra si-a facut debutul in muzica alaturi de MediaPro Music, cand a lansat single-ul “Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanta, artista a reintrat in portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit intreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar anul acesta aniverseaza 10 ani de activitate muzicala. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborari cu artisti ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva si a strans o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. Alexandra este si singura artista din Romania a carei piesa, „Mr Saxobeat”, a fost interpretata de un alt star international, Selena Gomez.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist